Om Wermlandslarm

Om Wermlands Larm

Wermlands Larm är Professional Partner till Securitas Direct Sverige AB. Vi finns på Wåxnäs i Karlstad men är ständigt på språng vilket gör att vi får stor lokal närvaro i hela länet.

Företaget startades 2006 efter en omorganisation med huvudinriktning att sköta försäljning, installation och service av Securitas Direct´s företagslarm. Securitas Direct har funnits i regionen Värmland/Norra Dalsland sedan 1995 och vi har idag 2900 privat- och företagskunder i länet.

Vi erbjuder larm och larmlösningar för många olika situationer, exempelvis inbrottslarm, larm för personskydd, överfallslarm, rökvarningssystem, driftlarm och objektskydd.

Vi strävar efter att vara er totalentreprenör när det gäller den fysiska säkerheten.

Därför erbjuder vi också kompletta lösningar inom passagekontroll, med integrerad larmstyrning, porttelefoni, appstyrning m.m, kameraövervakning både "stand alone" eller uppkopplade och larmande för skydd av ytor utomhus samt rökvarningslarm.

Vi bygger specialanpassade lösningar efter era behov, har ni något av värde kan vi skydda det.

 

Vi vänder oss i huvudsak till företag men även privatpersoner som har höga krav på säkerhetsinstallationer. Våra larm, inbrottslarm och säkerhetssystem är av hög teknisk kvalitet med snabb och säker uppkoppling. Med en egen dygnet-runt bemannad larmcentral blir vi en mycket stark organisation med lokal närvaro för en snabb och säker insats.